Praktisch

Steun Ons

Stichting The Hague Guitar Society heeft met de Haagse Gitaar Serie een nieuw klassiek-gitaar podium in het centrum van Den Haag gecreëerd. We geven speciale aandacht aan hoogwaardige uitvoeringen en educatieve projecten voor jong en oud en wij hopen dit in stand te houden!

We zijn ontzettend blij dat onze concertserie met zoveel enthousiasme is ontvangen door het publiek! Helaas kunnen de inkomsten bij onze concerten niet alle kosten dekken. Om de continuïteit en de kwaliteit van de Haagse Gitaar Serie te waarborgen is uw bijdrage meer dan welkom! Daarnaast geldt natuurlijk ook dat we meer muzikale zinnen kunnen prikkelen als we meer financiële armslag hebben als Stichting.

Natuurlijk steunt u ons door onze concerten te bezoeken en dat stellen we zeer op prijs. Maar een extra financiële steun is ook mogelijk door uw waardering voor de The Hague Guitar Society in een daad om te zetten en een gift aan onze stichting te doen. Elk bedrag is welkom. Hartelijk Dank!

Wilt u meer weten, dan kunt u contact met ons opnemen via email. Uw gift kunt u doen op rekeningnummer NL60ABNA0829648240 t.n.v. The Hague Guitar Society. Wilt u zo vriendelijk zijn om ‘gift’ bij uw overboeking te vermelden. Bij voorbaat onze dank!

Voor telefonische informatie over donaties aan The Hague Guitar Society kunt u contact opnemen met de voorzitter van de stichting, mevrouw, Mrs. Iro Christina Karampampa, telefoonnummer 0681443131.

Contact

Directie
Martin van Hees | Mede-oprichter & Artistiek Directeur
Iro Christina Karampampa | Mede- oprichter & Zakelijk Directeur

Productie
artists in tune management

Marketing
Fay Candiliari

Contact
info@thehagueguitarsociety.nl

Adres
Voorburgseweg 87, 2264 AD, Leidschendam

Registratie
Kamer van Koophandel
The Hague 71734198
RSIN 858828492