Zondag 21 april 2024: Oman Kaminsky

Zijn virtuoze spel met prachtige warme klanktoon zal schitteren op verschillende gitaren; barok gitaar, 10-snarige gitaar en de klassieke gitaar! 

Datum: 21 april
Locatie: Oud-Katholieke kerk, Juffrouw Idastraat 7, Den Haag
Aanvang: 16:00 uur

Als je een ‘I love guitar’ ticket koopt, steun je de activiteiten van THGS. Alvast bedankt!

We zetten de mooiste gitaar serie van Den Haag op 21 april voort in de Oud-Katholieke kerk aan de Juffrouw Idastraat 7 in het centrum van Den Haag! Veel lovende reacties kwamen er in 2018 na het concert van Oman Kaminsky. Het eerste concert van THGS. We hebben hem bereid gevonden om te spelen in de hernieuwde Haagse Gitaar Serie. 

Deze Mexicaanse meestergitarist is een veelgevraagd solist en hij doceert sinds vorig jaar aan het conservatorium van Antwerpen. Tijdens dit concert ligt er een focus op muziek uit de barok periode; een tijd waarin zowel de luit evenals de gitaar een bloeiperiode doormaakte.

Wees als eerste op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

The Hague Guitar Society (opgericht in 2018) organiseert, stimuleert en ondersteunt de klassieke gitaar (in de breedste zin des woords) in Den Haag en omgeving. De stichting tracht de gitaar in verschillende kunstdisciplines te vermengen. De stichting acht dit doel te bereiken door het organiseren van concerten en evenementen, festivals, workshops, tournees en muziek-educatieve projecten.